21 Kasım 2017 Salı

YAZ OKULU KAYITLARI İLE İLGİLİ ÇOK ÖNEMLİ DUYURU

22 Haziran 2015 Pazartesi 17:07 tarihinde eklendi | 5038 defa okundu

YAZ OKULU KAYITLARI İLE İLGİLİ ÇOK ÖNEMLİ DUYURU

1-      Başka üniversitelerin Hukuk Fakültesinde yaz okulunda ders alacak öğrencilerimizin dilekçelerinde, AKTS kredilerinin 20’yi aştığı tespit edilmiştir. Öğrencilerimizin, yaz okulu başvuru dilekçelerini 23.06.2015 Salı günü saat 15:00’a kadar, 20 AKTS’yi geçmeyecek şekilde düzeltmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde dilekçeleri değerlendirmeye alınmayacaktır.

2-      Birden fazla Fakültenin yaz okuluna müracaat eden öğrencilerimiz hangi fakültenin yaz okuluna kesin kayıt yaptırmış ise, aldığı dersleri belirten bir dilekçeyi kesin kayıt tarihinden itibaren 1 hafta içinde Fakültemize göndermek zorundadır. Aksi takdirde yaz okulunda aldıkları notlar kabul edilmeyecektir.

Kesin Kayıt Dilekçe Örneği İçin Tıklayınız.

3-      Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde yaz okulunda açılacak olan ve tereddüt duyulan bazı derslerin Fakültemizdeki karşılıkları aşağıdaki gibidir.

S.D.Ü Hukuk Fakültesi Dersleri

Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi