25 Kasım 2017 Cumartesi

Ulusal Ceza Hukuku Kurgusal Dava Yarışması

06 Şubat 2016 Cumartesi 12:44 tarihinde eklendi | 1354 defa okundu

Kariyer Hukuk Derneği olarak Türkiye Barolar Birliği katkılarıyla düzenlediğimiz Ulusal Ceza Hukuku Kurgusal Dava Yarışması Sözlü Aşaması 16-17 Mayıs tarihlerinde TBB Litai Konukevi Konferans Salonu'nda yapılacaktır.  Türkiye ve K.K.T.C.'deki tüm hukuk fakültelerinin davet edildiği Türkiye'nin en geniş çaplı kurgusal dava yarışmasında fakültenizi temsilen bir takımı da aramızda görmeyi isteriz.

Başvuru Şartları :

1. Her hukuk fakültesini temsilen 1 takım yarışmaya katılabilecektir.

2. Takımlar en az 2 en çok 4 kişiden oluşmak zorunda olup 2 kişi olarak katılan takımlar 1 yedek belirlemek zorundadır.

3. Her takım için takım üyelerinden ayrı olarak 1 takım çalıştırıcısı seçilmek zorundadır.( Akademisyen veya avukat)

4. Başvurular fakülte dekanlığı tarafından belirlenen ilgili birime yapılacak olup ,  başvuruların 4 kişiden fazla olması halinde elemeler fakülte dekanlığı ilgili birimince yapılacaktır.

5. Yarışma yazılı ve sözlü aşama olarak iki bölümden oluşmaktadır.

6. Sözlü aşamaya katılmaya hak kazanan takımların konaklama masrafları tarafımıza ait olup başvurular ücretsiz olarak yapılmaktadır.

7. Yarışma takvimi ekte belirtilmiştir.

8. Olay, iddaaname,başvuru formu ve ilgili ekler 10 Şubat tarihinden itibaren www.kariyerhukukdernegi.com/kdy<http://www.kariyerhukukdernegi.com/kdy> linkinden edinilebilir.

Saygılarımızla Kariyer Hukuk Derneği.