25 Kasım 2017 Cumartesi

Hukuk Fakültesi Eylül-2013’te Yeni Binasına Geçiyor

03 Temmuz 2013 Çarşamba 15:13 tarihinde eklendi | 5241 defa okundu

Yapımına 2010 tarihinde başlanan Hukuk Fakültesi binası tamamlanmış olup Eylül-2013’te hizmet vermeye başlayacaktır. Isparta halkının katkılarıyla başlanan bina inşaatı, Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğü tarafından ihalesi yapılarak tamamlanmıştır. Eylül-2013’te resmi açılışı yapılacak olan bina, 12400 m²kapalı alanı ile hukuk eğitimine uygun olarak tasarlanmıştır. Ayrıca bina engelli dostu olarak inşa edilmiştir. Aynı anda 2000 kişinin ders görebileceği bina modern tasarımı ve ferah yapısıyla yeni öğrencilerini beklemektedir. Binada ikisi 220’şer kişilik olmak üzere toplam 9 amfi, her biri 100’er kişilik olmak üzere 12 derslik, 1 bilgisayar laboratuarı, 1 kütüphane ve 85 öğretim üyesi-memur odası ve 1 adet büyük kantin bulunmaktadır.

Üniversitemizin Doğu yerleşkesinde bulunan Hukuk Fakültesi binası öğrencilerin her türlü ihtiyacını karşılayabileceği, kütüphane, yemekhane, spor merkezi gibi sosyal tesislere yakınlığı ile dikkat çekmektedir.