SDÜ Hukuk Fakültesi Dergisinin Yeni Sayısı Yayımlandı!

Süleyman Demirel Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi'nin (SDÜHFD), TR DİZİN Hukuk ve HEINONLINE veri tabanı ile SOBİAD Sosyal Bilimler Atıf Dizininde taranan yeni sayısı çıkmıştır.

Süleyman Demirel Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi, akademisyenlerin ve araştırmacıların birbirinden değerli eserleriyle 2011 yılının Haziran ayında başladığı yayım hayatına onuncu yılını tamamlamış olmanın gururu ve 2021 yılının ilk sayısı ile devam etmektedir. Dergimizin bu sayısında eser sayısının fazlalığı sebebiyle ve okuyucuyu daha rahat yönlendirebilmek maksadıyla eserler arasında kamu ve özel hukuk tasnifi yapılmıştır.

Derginin 2021/1 numaralı Haziran sayısına ulaşmak için tıklayınız.

Kamu Hukuku Makaleleri

Dr. Öğr. Üyesi Nazlı Hilal Demir - “Brian Tamanaha: Hukuk Teorilerinin “Kayıp Kolu” Işığında Hukuk Kavramını Yeniden Düşünmek”

Dr. Öğr. Üyesi Emin Koç - “Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi ve Taşra Teşkilatına Yansımaları”

Dr. Öğr. Üyesi Bayram Doğan ve Mehmet Turan - “Anayasa Hukuku Bağlamında Medine Vesikası”