Hukuk Fakültesi Öğrencilerimiz, ISTAC Geleceğin Tahkim Avukatı Yarışmasında Üniversitemizi Başarıyla Temsil Etti

Öğrencilerimiz, 4-5 Mayıs tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilen ISTAC Geleceğin Tahkim Avukatı Yarışması'nda yer alarak üniversitemizi başarıyla temsil etti. Yarışma sürecinde, öğrencilerimiz hem davacı hem de davalı rollerinde başarılı bir performans sergiledi. Bu deneyim, öğrencilere sadece akademik alanda değil, aynı zamanda pratik becerilerini geliştirme şansını sundu.

Öğrencilerimiz yarışmaya 330 ve 331 numaralı takım olarak katıldılar. Her iki takım da ISTAC tarafından sağlanan burs imkanlarından yararlanarak yarışmaya katıldı. Yarışmada yer alan öğrencilerimiz:

Takım 330: Emre Küçük, Mustafa Mutluer, Şevval Rüveyda Oktay, Yusuf Bilgi

Takım 331: Alperen Özbakır, Aslıhan Yılmaz, Ayşe Sude Emekci, Şevval Dilan Karakaş, Zeynep Aleyna Figen

Yarışma sürecinde, öğrencilerimiz meslektaşlarıyla iş birliği yapma ve takım olarak çalışma becerilerini geliştirme şansını elde ettiler. Ayrıca, tahkim alanında deneyimli hukukçularla etkileşimde bulunarak bu alandaki bilgi ve tecrübelerini artırdılar.

Süleyman Demirel Üniversitesi Hukuk Fakültesi olarak, öğrencilerimizin başarılarıyla gurur duyuyor ve gelecekteki hukuk alanındaki başarılarının devamını diliyoruz.

Yayın Tarihi: 09/05/2024