Dekanımıza Veda

2016 yılından bu yana Fakültemizin Dekanlık görevini yürüten Prof. Dr. Haluk Songur'a  14.10.2020 tarihinde veda programı düzenlendi. Programa Fakültemiz akademik ve idari personeli katılırken, toplantı Covid-19 tedbirlerine uygun bir şekilde gerçekleştirildi. Programda söz alan Haluk Hocamız, Süleyman Demirel Üniversitesi'nin ve Hukuk Fakültemizin geçmişten günümüze kat ettiği gelişmeleri anlatarak ileride daha da yol alınacağından emin olduğunu belirtti ve tüm personele çalışmaları için teşekkür etti. Özel Hukuk Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Fahrettin Önder Hocamız ve Kurucu Dekanımız Prof. Dr. Faruk Turhan Hocamız da söz alarak Haluk Songur Hocamıza emekleri için teşekkür ettiler.

Program sonundaysa Faruk Turhan Hocamız, Haluk Hocamıza Fakültemiz adına plaket takdim etti.

Fakülte olarak Haluk Songur Hocamıza, T.C. Hollanda Büyükelçiliği'ndeki yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Yayın Tarihi: 19/10/2020