Cumhurbaşkanlığı "Staj Seferberliği" Programına Kabul Edilen Öğrencilerin Dikkatine

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Başkanlığı koordinasyonunda yürütülmekte olan "Ulusal Staj
Programı kapsamında, öğrencinin sigorta işlemlerinin Fakültemiz tarafından
zamanında başlatılabilmesi için, staja kabul edilen öğrencilerin İsteğe Bağlı Staj Formu doldurup
Fakültemize elden yada posta yolu ile (mail ve fax ile gönderim kabul edilmeyecektir) göndermeleri gerekmektedir.

Dikkat edilmesi gerekenler: Öğrencinin sigorta işlemlerinin zamanında yürütülebilmesi için, Form staj başlangıcından 10 gün önce dekanlığımıza teslim edilmiş olmalıdır.
Formda öğrencinin imzası, staj yapacağı birimin amiri imzaları ıslak imzalı ve eksik doldurulmalıdır.

Konu ile ilgili Hukuk Fakültesi Öğrenci İşleri birimi: 0246 211 0050-51 ve Muhasebe Birimi:0246 2110039 arayabilirsiniz.

Staj Formuna Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ

Yayın Tarihi: 17/07/2023