2020 Akademik Performans Ödül ve Biniş Giyme Töreni

Süleyman Demirel Üniversitesi, 2020 yılında bilimsel araştırma ve uluslararası yayınlarla üniversiteye katkı sağlayan ve akademik kariyerlerinde yükselme gösteren akademisyenler için “2020 Akademik Performans Ödül ve Biniş Giyme Töreni” düzenledi. Batı Yerleşkesi Amfisinde gerçekleştirilen törene Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, Isparta Uygulamalı Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, SDÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Ali Dulupçu, Prof. Dr. Nihat Ayyıldız ile Prof. Dr. Mehmet Saltan, akademisyenler, ITSO Başkanı Mustafa Tutar katıldı.

İlgili törende Fakültemizin Dekanı ve Anayasa Hukuku Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Yüksel Metin hocamız, "Sosyal Bilimler" kategorisinde genel statüde en yüksek atıf ödünü aldı.

Dekanımız Prof. Dr. Yüksel Metin hocamızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Yayın Tarihi: 13/10/2021