22 Ocak 2018 Pazartesi

YÖK Üyesi Prof Dr. Metin Topçuoğlu’ndan Fakültemize Ziyaret

18 Aralık 2017 Pazartesi 14:45 tarihinde eklendi | 596 defa okundu

YÖK ÜYESİ PROF DR. METİN TOPÇUOĞLU’DAN FAKÜLTEMİZE ZİYARETİ

YÖK üyesi olarak atanan Fakültemiz öğretim üyesi Prof. Dr. Metin Topçuoğlu Fakültemizi ziyaret etti. 1993 yılından itibaren bugüne kadar araştırma görevliliğinden profesörlüğe kadar değişik kademelerde SDÜ Hukuk Fakültesinde hocalık yapan Prof. Metin Topçuoğlu, Fakültemizi ziyaret ederek fakülte öğretim elemanları ile görüş alışverişinde bulundu. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Haluk Songur, Topçuoğlu’na bugüne kadar yapmış olduğu hizmet ve katkılarından dolayı şükranlarını arzetti. Topçuoğlu, “bunun bir veda ziyareti olarak düşünülmemesi gerektiğini her zaman için SDÜ Hukuk Fakültesinin bir fahri üyesi olmaya devam edeceğini söyledi. Prof. Dr. Metin Topçuoğlu’na bu nazik ziyareti sebebiyle teşekkür eder yeni görevinde muvaffakiyetler dileriz.