19 Eylül 2017 Salı

Yaz Okulu Başvuru Listeleri (Güncel)

21 Haziran 2017 Çarşamba 12:43 tarihinde eklendi | 2288 defa okundu

Yaz okulu başvurularında dikkat edilecek hususlar:

1- Aynı veya farklı üniversitelerden toplamda 20 (yirmi) AKTS den fazla ders almak için dilekçe veren      ve uygun görülenlerin, derslerden  20 (yirmi) AKTS lik kısmı tercih edilerek AKTS sınırını                      aşmamaları gerekmektedir. Notları gelince 20 (yirmi) AKTS yi aşanların tespiti halinde yaz                    okulunda alınan tüm dersler iptal edilecektir.

2- Farklı Üniversitelerden yaz okulunda ders alanların ders proğlamlarının aynı gün içerisinde                çakışmaması gerekmektedir.

3- Hukuk kodlu derslerin Hukuk fakültelerinden başka bir fakültede alınamayacaktır.

4- Aynı ders için birden fazla üniversiteye başvuranlar sadece bir üniversiteye kayıt                                   yaptırabileceklerdir. Aynı ders için iki farklı üniversiteye kayıt yaptırılamayacaktır.

5- Üst yarıyıllardan ders alabilmek için alt yarıyıllaradan kalınan veya alınmayan dersin olması ve            genel not ortalamasının (GNO) 2,50 ve üzerinde olması gerekmektedir.

6- Üstten alınıp kalınan ders yaz okulunda tekrar alınabilecektir.

Yaz Okulu başvuru listeleri için  Tıklayınız...