21 Ocak 2020 Salı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FARAZİ DAVA YARIŞMASI

10 Ocak 2020 Cuma 17:10 tarihinde eklendi | 514 defa okundu

Her bir takım en az 2 asil, en fazla 4 asil üyeden oluşturulabilir. Her takım en fazla 1 tane yedek üye belirleyebilecektir. Ancak 2 asil üyeden oluşacak takımlar 1 tane yedek üye belirtmek zorundadırlar.

Takımlar yazılı aşama sürecinde yayımlanan olaya göre bir dava dilekçesi ve bir cevap dilekçesi oluşturup yazılı aşama sürecinin son günü olan 10.03.2020 tarihine kadar göndereceklerdir.

Yazılı aşamada gönderilen dilekçelere göre en yüksek puanı alan 8 takım sözlü aşamaya katılmaya hak kazanacaklardır. Sözlü aşama çeyrek final, yarı final ve final aşamasından oluşacaktır. Takımlar sözlü aşamada, daha önce yazılı aşamada yazdıkları dava ve cevap dilekçesine bağlı olarak hareket edeceklerdir.

Yarışma hakkındaki tüm detaylar hazırlanacak olan bir şartname ile belirlenecektir. Bu şartname açıklanan olayla birlikte yarışmaya katılan takımlara göndereceklerdir.

Yarışma afiş linki için tıklayınız.

Yarışma başvuru formu için tıklayınız.