23 Eylül 2017 Cumartesi

Nijerli Öğretim Üyelerinden Ziyaret

26 Ağustos 2014 Salı 12:11 tarihinde eklendi | 1053 defa okundu

20 Ağustos 2014'te fakültemiz toplantı salonunda rektör yardımcımız Prof. Dr. Talip Türcan, dekanımız Prof. Dr. Faruk Turhan, dekan yardımcımız Doç. Dr. Fahrettin Önder, öğretim üyelerimiz ve araştırma görevlilerimizin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte Nijerli misafirlerimiz Asistan-Okutman Mme Grouza Zeinabou Abdou Assane, Araştırmacı-Okutman Dr. İlla Maikassoua Rachidatou, Uzman Teknoloji Okutmanı Zangi Aminou ülkeleri ve üniversiteleri ile ilgili bilgilendirmede bulundular.

Her iki ülkenin hukuk düzeni, hukuki sorunlar ve hukuk eğitimleri ile ilgili yapılan sohbetlerin ardından, gerek fakülteler gerekse üniversiteler nezdinde işbirliğinin geliştirilmesi hususunda uzlaşmaya varıldı. Günün geri kalan kısmında Isparta Adalet Sarayına yapılan ziyarette, 1. Ağır Ceza Mahkemesi ve Adalet Komisyonu Başkanı Suat Yürekli nezaret etti.