17 Ekim 2018 Çarşamba

FARAZİ DAVA EKİBİ SEÇİM TOPLANTISI

13 Haziran 2018 Çarşamba 14:51 tarihinde eklendi | 650 defa okundu

FARAZİ DAVA EKİBİ SEÇİM TOPLANTISI

2018-2019 döneminde yapılacak kurgusal dava çalışmalarının daha sistematik şekilde gerçekleştirilmesi amacıyla ilk  toplantımız gerçekleştirilmiştir.

Katılımın yüksek olduğu toplantıda 2017-2018 yılında farklı yarışmalarda  öğrenci arkadaşlarımızın  kazandığı tecrübeler paylaşılmış,  önümüzdeki yıllarda yapılacak çalışmaların  kapsamı şekillendirilmiş, çalışmaların sürekliliği ve özellikle yaz döneminde de devam edeceği vurgulanmıştır.

Toplantıda Prof. Dr. Haluk SONGUR, Hukuk Fakültesi Dekanlığı olarak çalışmalara her konuda destek olmaya devam edeceklerini, farazi dava çalışmalarının hukuk eğitimi bakımından önemli bir yere sahip olduğunu belirtmiş; daha sonra da dönem içerisinde yarışmalarda başarı gösteren öğrenci arkadaşlarımıza teşekkür ederek belgelerini takdim etmiştir. 30.06.2018

Haber: Rabia KAYIRAN