19 Eylül 2017 Salı

Fakültemize Yeni Gelen ve Görev Değişimi Olan Akademisyenlere “Hoşgeldin Çayı” Düzenlendi.

07 Mart 2014 Cuma 13:25 tarihinde eklendi | 1801 defa okundu

Fakülte kadrosuna ve ÖYP kadrolarına atanan yeni araştırma görevlileri ile tanışma toplantısı düzenlendi. Hukuk Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Faruk TURHAN'ın yaptığı açılış konuşmasında hukuk fakültesinin kuruluşundan bugüne gelene kadar geçen süreç hakkında bilgiler verdi. Profesör kadrosuna atanan Anayasa Hukuku Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Yüksel METİN, Medeni Hukuk Anabilim Dalına atanan Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Burcu ÖZKUL ve aramıza yeni katılan araştırma görevlileri ile birlikte eski araştırma görevlilerimize dekanımız tarafından çiçek takdiminde bulunuldu ve yeni görevlerinde başarılar dilendi. Dekan Yardımcısı ve Ticaret Hukuku Öğretim Üyesi Doç.Dr. Mehmet Fahrettin ÖNDER, Hukuk Felsefesi ve Sosyolojisi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Haluk SONGUR İdare Hukuku Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç.Dr. Vahdettin AYDIN, Medeni Usul ve İcra İflas Hukuku Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç.Dr. Abdurrahman KAVASOĞLU'nun da katıldığı toplantıda yeni katılan araştırma görevlilerine tecrübelerini aktardılar.

Akademisyen hayatına ilk adımlarını atmış olan öğretim üyelerimize hoşgeldiniz diyerek başarılar dileriz.