25 Kasım 2017 Cumartesi

Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Tarafından 7-9 Kasım 2013 Tarihleri Arasında “1.Hukuk Öğretimi” Adlı Kongre Düzenlendi.

11 Kasım 2013 Pazartesi 14:18 tarihinde eklendi | 3685 defa okundu

Kongrenin 2. Gününde,  Fakülte dekanımız Prof. Dr. Faruk TURHAN’ın oturum başkanlığı yaptığı, Doç. Dr. Haluk SONGUR’un  “Darülfünundan Cumhuriyete Hukuk Eğitimi Müfredat” ve fakültemiz üçüncü sınıf öğrencisi Esma TOK’un “Fransa-Türkiye’deki Hukuk Eğitimindeki Farklılıklar ve Gelecek seçimine Etkisi”  adlı tebliğlileri sunduğu kongreye DRB Tıp ve Sağlık Hukuku A.Ş. ve Lüksemburg Büyük Dükalığı  Antalya Fahri Konsolosluğu’nun   katkılarıyla ve Hukuk ve Adalet Kulübü’nün aracılığıyla Süleyman Demirel Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencilerinin de katılımları gerçekleşmiştir. Türkiye’nin önde gelen çok sayıda hukukçusunu bir araya getiren kongreye fakültemiz öğrencileri büyük ilgi gösterdi. Kongre sonunda katılımcı öğrencilerle Akdeniz Üniversitesi ve Antalya gezisi yapıldı.